Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 600 - 800 g curgete cortada ao meio e em rodelas (1 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 58.6 kJ / 14 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 11.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 200-500 g de cenoura
35min
Cozer 400-800 g de couve
30min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35min
Cozer 550-800 g de cenoura
40min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40min
Cozer 200-500 g de curgete
25min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Cozer 400-800 g de brócolos
35min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min