Urządzenia i Akcesoria
Noodle soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onion cut in halves40 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut in pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (each for 0.5 l) meat or vegetable2
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy Pepper Soup
20 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Noodle Soup
35 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Pizza dough
1 godz.
Tomato rice
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Noodle soup
35 min
Tomato Rice
30 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min