Urządzenia i Akcesoria
Noodle soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onion cut in halves40 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut in pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (each for 0.5 l) meat or vegetable2
-
ground cumin (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rice pudding
1 godz.
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Leek and potato soup
45 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Potato cakes
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Vegetable soup
35 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min