Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
dried spaghetti (10 minutes cooking time)300 g
-
water1650 g
-
olive oil20 g
-
fine sea salt2 ¼ - 3 ¼ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pecorino cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallot (30 g), halved1
-
pancetta150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
medium eggs3
-
egg yolk from medium egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1287 mg
Białko
27 g
Kalorie
751 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
63 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dauphinoise Potatoes
50 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min