Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)

Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)

4.1 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces
    200 g
    200 g feta cheese, cut in pieces
  • onions cut in halves
    300 g
  • tomatoes cut in pieces
    500 g
  • oil
    30 g
  • stock cubes (each for 0.5 l)
    2
    2 heaped tsp stock paste, homemade
  • chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3-4 cm)
    1000 g
  • piloncillo cut in pieces (see tip)
    30 g
    30 g brown sugar
  • chipotle chillies, preserved (see tip)
    20 - 30 g
    1 fresh chilli, deseeded, chopped
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 576 kcal / 2417 kJ
Białko 50 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...