![Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo) Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6532ADD-6A40-4651-877E-977674E6CE4B/Derivates/87A1BD63-3833-4128-BF6B-E0BBFEB913B9.jpg)
Wersje kompatybilne
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces
lub 200 g feta cheese, cut in pieces - 300 g onions, cut in halves
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 30 g oil
-
2
stock cubes (each for 0.5 l)
lub 2 heaped tsp stock paste, homemade - 1000 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo, cut in pieces (see tip)
lub 30 g brown sugar -
20 - 30
g chipotle chillies, preserved (see tip)
lub 1 fresh chilli, deseeded, chopped - 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
lub 18 taco shells - 250 g sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2417 kJ / 576 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40min
Guacamole
10min
Boiled pasta
20min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 dk
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Shredded Jerk Chicken
1h 55 min
Meatballs with tomato sauce
45min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Potato and vegetable purée
45min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 dk
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min