Urządzenia i Akcesoria
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
maple syrup70 g
-
olive oil20 g
-
toasted sesame oil10 g
-
garlic cloves4
-
dark soy sauce45 g
-
Worcestershire sauce10 g
-
lime juice20 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skin on, bone in (see tip)8
Mash
-
carrots sliced (2-3 cm) (see tip)350 g
-
swede cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water to cover
-
unsalted butter diced25 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground ginger½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.5 g
Kalorie
3109 kJ /
745 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min