Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
fresh sage leaves to taste6 - 8
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced100 g
-
water800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)1000 g
-
milk30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
366.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
1013.5 kJ /
242.2 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 godz. 25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Carrot and Parsnip Mash
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min