Urządzenia i Akcesoria
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.4 g
Kalorie
1911 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Hot Crab Dip
35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Asparagus Risotto
45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Bordelaise Sauce
55 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min