Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Chicken Étouffée
45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Marinated Peppers
55min
Bloody Mary
10min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min