Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Choron Sauce
20 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Kung Pao Prawns
45 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Beef Fajitas
1 godz.
Sicilian Salad
30 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min