Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Caesar Salad
30 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Salmon Tartare
25 min