![Brisket di manzo sottovuoto Brisket di manzo sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4af8cbf-ef5a-4922-8abe-672d79b1a09f/Derivates/2f015943-2656-4149-938e-7d859fffea2a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Gamberi freschi sottovuoto
1 godz.
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 Std. 55 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min