Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1sa 10 dk
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min