![Torta di cous cous con frutta Torta di cous cous con frutta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f75ed291-9166-4eb8-b72d-8c0c61b36a71/Derivates/9ce379ef-bce5-4efe-823a-4ae9795b87c1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cous cous
- acqua calda (non bollente) q.b.
- olio neutro q.b.
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 380 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
-
100 - 150
g di zucchero di cocco, a piacere
lub 100 - 150 g di zucchero grezzo di canna, a piacere -
125
g di lamponi freschi
lub 125 g di fragole in quarti - 1 pesca (circa 85 g), a cubetti (1 cm)
- 4 albumi
- 100 g di zucchero a velo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 634.9 kJ / 151.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 36.3 mg
Alternatywne przepisy
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3 Std. 30 Min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16 godz. 20 min
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1 Std. 30 Min
Gelato ai mirtilli con cialda corallo
6 godz. 40 min
Pan di spagna panna e fragole
No ratings
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3 Std.
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1 Std. 30 Min
Torta gelato ricotta, pere e cioccolato
3 Std.
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Moddizzosu di patate
7h
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45 min