Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2小时 30 分钟
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2小时
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2小时
Mele sottovuoto alla cannella
1sa 50 dk
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1小时 10 分钟
Contorno di patate sauté sottovuoto
2小时
Asparagi sottovuoto
50 分钟
Contorno di zucchine sottovuoto
30 分钟
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min