Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2h
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Carote insaporite (200 g)
20 min