Soufflè di tagliolini
TM6

Soufflè di tagliolini

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di Emmental a pezzi

Besciamella

  • 50 g di burro + q.b.
  • 600 g di latte
  • 50 g farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 3 uova

Terminare la preparazione

  • 300 g di tagliolini secchi
  • pangrattato q.b.
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2383.7 kJ / 569.7 kcal
Białko
29.7 g
Węglowodany
52.1 g
Tłuszcz
28.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
1.6 g
Sód
658.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy