Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de farine de sarrasin
- 1050 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 16 brins de ciboulette fraîche
- 200 g d'huile d'olive
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 10 g de vinaigre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de jambon blanc
- 100 g de roquette
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.9 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 144.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets de poulet, purée d'asperges
45min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1j 50 menit
Yaourts au soja et au citron
19h 30min
Filet mignon de veau aux écorces d'oranges confites-purée betteraves-pommes de terre
1h 15min
Cocktail chaï vanille
45min
Burger de polenta au saumon fumé
1h 5min
Flammenküche au poireau
1h 40min
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Pâte feuilletée maison
1h