墨魚燒肉

墨魚燒肉

4.9 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    10 克
  • 切段(約5公分)
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 乾墨魚 洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
    80 克
  • 三層肉 切塊(約4公分)
    450 克
  • 紹興酒
    60 克
  • 醬油
    50 克
  • 150 克
  • 冰糖 依個人口味調整
    15 - 25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 971.3 mg
Białko 28.6 g
Kalorie 2248.6 kJ / 538 kcal
Tłuszcz 411.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 261.6 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...