豉椒炒排骨

豉椒炒排骨

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 豬小排 切塊(3公分),劃刀
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 紅蔥頭
    3 顆
  • 蒜頭
    3 粒
  • 3 大匙
  • 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 洋蔥 切塊
    ½ 顆
  • 豆豉 以熱水泡開並保留水
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 青椒 切片(三角片狀)
    ½ 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 人份

Białko 28.5 g
Kalorie 2133 kJ / 509 kcal
Tłuszcz 36.73 g
Błonnik 1.79 g
Węglowodany 11.13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...