鹽滷豆花

鹽滷豆花

1.8 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
6 人份

Składniki

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1950 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 - 3 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.9 g
Kalorie 500.2 kJ / 119.7 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...