Urządzenia i Akcesoria
鹽滷豆花
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)200 克
-
水1950 克
-
鹽滷 (液體,約10克)2 - 3 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.9 g
Kalorie
500.2 kJ /
119.7 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan