Urządzenia i Akcesoria
紹興醉蝦
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
1 完整食譜
Składniki
-
水1200 克
-
薑 切片50 克
-
蔥 切段(約4公分)50 克
-
米酒100 克
-
鹽1 茶匙
-
草蝦 剪去鬚腳和腸泥600 克
-
冰塊 (冰鎮蝦子用)500 克
-
紹興酒200 克
-
枸杞1 大匙
-
當歸 (長約7公分)1 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
1849.7 mg
Białko
137 g
Kalorie
4356.8 kJ /
1042.2 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
942.6 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan