Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mermelada de fresa
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 227.3 mg
Alternatywne przepisy
Pink velvet cake
7 godz. 20 min
Postre cuatro capas
4h 10min
Tarta San Marcos
4u.
Milhojas de crema y toffee
2 Std. 30 Min
Tarta Bellini
24h
Crema pastelera
10min
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Tarta de turrón
1h 20min
Tarta de queso suiza
4h 10min