Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Compota de cereza
- 400 g de cerezas
- 100 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 50 g de licor de orujo
Crema de queso
- 100 g de leche
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 200 g de queso fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 6.44 g
- Węglowodany
- 33.13 g
- Tłuszcz
- 17.49 g
- Błonnik
- 1.99 g
Alternatywne przepisy
Postre rápido de mango con fresas
10min
Crema helada de naranja
9 Std. 20 Min
Helado de mascarpone y albaricoque
3 Std. 30 Min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 godz. 45 min
Popietas de ternera con aceitunas (Paupiettes de veau aux olives)
1h
Postre de plátano a capas
15 min
Postre de albaricoque con yogur de vainilla
1h 30min
Cheesecake tres chocolates
4 godz. 40 min
Postre de pera y queso cremoso
20min
Cheesecakes al vapor
4 Std.
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4 Std.
Tarta de merengue y fresas
1h 10min