Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastas al cacao
- 130 g de harina de repostería
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 90 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 30 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Ganache de chocolate
- 100 g de nata
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en trozos
Glaseado naranja
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- 10 - 15 gotas de colorante alimentario naranja
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas carbón
1h 5min
Tarta fondant
5h 30min
Casita de Navidad
6 godz.
Cake pops monstruo de las galletas
3h
Cupcakes fantasma
1h
Minicupcakes de Navidad
1h
Tarta monstruo de las galletas
2h 45min
Cactus cupcakes
1h 30min
Torrijas a la plancha (HESTAN CUE)
30 min
Tarta bombón de avellanas
7 godz.
Batido de brownie de chocolate
35min
Fingers sangrientos
4 Std.