Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mantequilla en trozos
- 2 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de cacao puro en polvo
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche condensada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 162.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate y avellanas
15 Min
Rocas de chocolate blanco
50min
Mug cake con chocolate blanco
20 Min
Cupcake bola de nieve
14u.
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Mississippi mud cake
50min
Batido de brownie de chocolate
35min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45 Min
Helado de cheesecake
4 Std. 25 Min
Cookie gigante
40min
Natillas de chocolate
1h 20min
Tarta de galletas negras
6h 15min