Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de aceite
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 huevos (60-65 g c/u)
- 500 g de nata montada
- 1 cucharadita de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1028.4 kJ / 247 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Helado de menta y chocolate
8 Std. 15 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Fantasmas de merengue
4u.
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Galletas de chocolate craqueladas
4u.
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min
Brazo de gitano
3u.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min