Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de nubes
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de polvo de hornear
Glaseado de chocolate rosa
- 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 5 - 8 gotas de colorante rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1684 kJ / 403 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 127.5 mg
Alternatywne przepisy
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3h
Mini berlinesas de crema de cacahuete y salsa de chocolate
3 Std. 30 Min
Mini eclairs de frambuesa
3h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 godz. 15 min
Cake pops
2h
Bambas de nata
1h 50min
Tarta adikosh
2h
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Boston cream pie
3h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Gofres clásicos de feria
2h 20min