Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de nubes
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de polvo de hornear
Glaseado de chocolate rosa
- 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 5 - 8 gotas de colorante rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1684 kJ / 403 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 127.5 mg
Alternatywne przepisy
Bizcochitos puntos de chocolate
1 Std. 40 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Baño de azúcar
5 min
Tarta monstruo de las galletas
2sa 45 dk
Chiffon de chocolate y buttercream
2óra 30p
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Cake pops
2 godz.
Galletas para decorar
1 godz. 30 min
Red velvet cupcakes
1h
Gofres clásicos de feria
2óra 20p
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2sa 45 dk
Azúcar glas
5 min