Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- aceite
- 150 g de chocolate blanco
- 225 g de azúcar glas
- 5 huevos
- 300 g de harina de repostería
- 2 yogures naturales
- 120 g de aceite de girasol
- 1 pellizco de sal
- 24 g de levadura química en polvo
Almíbar
- 250 g de agua
- 250 g de azúcar
- 50 g de licor 43
Ganache de chocolate
- 225 g de nata (35% de grasa)
- 225 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 45 g de azúcar
- 65 g de mantequilla
Montaje y decoración
- 500 g de fondant rojo
- azúcar glas
- 100 g de fondant blanco
- colorante alimentario dorado
- 100 g de fondant negro
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3719 kJ / 889 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 135.4 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 158.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake pops muñeco de nieve
2 Std.
Galletas carbón
1h 5min
Cookies con Lacasitos®
45 Min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 Std. 20 Min
Tarta conejito
1 Std. 25 Min
Cannoli al cacao con crema de café
1 Std.
Cupcakes tela de araña
2 Std. 10 Min
Mississippi mud cake
50 Min
Gofres de pizza
1 Std.
Galletas emoticono feliz
1 Std. 40 Min
Cupcakes de vainilla
1 Std.