Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 2 根 玉米, 切塊
- 2 顆 蕃茄, 切塊
- 300 克 板豆腐, 切塊(約2公分)
- 5 克 海帶芽
- 1 顆 蛋, 打成蛋液
- 1 ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 302 kJ / 72 kcal
- Białko
- 5.119 g
- Węglowodany
- 7.378 g
- Tłuszcz
- 2.48 g
- Błonnik
- 1.531 g