蘿蔔排骨湯

蘿蔔排骨湯

4.4 19 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 高湯 (大骨高湯)
    1200 克
  • 切段
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨
    500 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)
    400 克
  • 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 (opcjonalnie) 少許,只取葉子

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.9 g
Kalorie 1221 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...