蒜蒸蛤蜊

蒜蒸蛤蜊

4.8 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 吐沙1小時
    300 克
  • 清酒
    2 大匙
    2 大匙 米酒
  • 1 小撮
  • 600 克
  • 切絲,裝飾用
    ½ 根.
  • 新鮮紅辣椒 切段,裝飾用
    ½ 根.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.714 g
Kalorie 297 kJ / 71 kcal
Tłuszcz 0.525 g
Błonnik 0.098 g
Węglowodany 3.984 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...