Urządzenia i Akcesoria
蒜蒸蛤蜊
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
蟹 吐沙1小時300 克
-
2 大匙 米酒清酒2 大匙
-
鹽1 小撮
-
水600 克
-
蔥 切絲,裝飾用½ 根.
-
新鮮紅辣椒 切段,裝飾用½ 根.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.714 g
Kalorie
297 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
0.525 g
Błonnik
0.098 g
Węglowodany
3.984 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
清爽料理吃一夏
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan