Urządzenia i Akcesoria
黑椒豬柳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 切條450 克
-
米酒45 克
-
糖½ 茶匙
-
醬油膏20 克
-
太白粉1 大匙
-
油20 克
-
洋蔥 切絲250 克
-
黑胡椒粗粒15 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.9 g
Kalorie
497 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan