Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 粒 蒜頭
- 5 克 薑
- 200 克 帶皮五花肉 ,切片(約0.5公分)
- 1 大匙 蠔油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- ½ 顆 青椒 ,切片
- ½ 顆 綜合甜椒 ,切片
- ½ 根 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1756 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.324 g
- Węglowodany
- 5.883 g
- Tłuszcz
- 36.85 g
- Błonnik
- 1.98 g