Urządzenia i Akcesoria
五花炒青椒
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
帶皮五花肉 切片(約0.5公分)200 克
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
青椒 切片½ 顆
-
綜合甜椒 切片½ 顆
-
蔥 切蔥花½ 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.324 g
Kalorie
1756 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
36.85 g
Błonnik
1.98 g
Węglowodany
5.883 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan