Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 15 克 油
- 80 克 豬肉絲
- 350 克 佛手瓜 ,去皮、切絲
- 10 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 403.7 kJ / 96.6 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.2 g