茄香牛尾湯

茄香牛尾湯

4.6 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    180 克
  • 蕃茄 去皮,切塊(約2公分)
    350 克
  • 去皮牛尾 先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1000 克
  • 玉米筍 切斜段(約3公分)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 九層塔
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.9 g
Kalorie 3927.2 kJ / 939.5 kcal
Tłuszcz 94 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...