茄香牛尾湯
TM5 TM6

茄香牛尾湯

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 180 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 350 克 蕃茄 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 500 克 去皮牛尾 ,先以熱水川燙去血水
  • 1000 克 水
  • 100 克 玉米筍 ,切斜段(約3公分)
  • 1 茶匙 鹽
  • 10 克 九層塔

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3927.2 kJ / 939.5 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
94 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy