Urządzenia i Akcesoria
茄香牛尾湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)180 克
-
蕃茄 去皮,切塊(約2公分)350 克
-
去皮牛尾 先以熱水川燙去血水500 克
-
水1000 克
-
玉米筍 切斜段(約3公分)100 克
-
鹽1 茶匙
-
九層塔10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.9 g
Kalorie
3927.2 kJ /
939.5 kcal
Tłuszcz
94 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan