Urządzenia i Akcesoria
蘆筍炒蝦仁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蘆筍300 克
-
新鮮百合 (opcjonalnie) 切片10 克
-
蝦仁 開背去腸泥250 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.4 g
Kalorie
512 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan