蘆筍炒蝦仁
TM5 TM6

蘆筍炒蝦仁

4.8 (14 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 300 克 蘆筍
  • 10 克 百合, 切片
  • 250 克 蝦仁
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 0 人份
Kalorie
512 kJ / 122 kcal
Białko
15.37 g
Węglowodany
2.133 g
Tłuszcz
5.375 g
Błonnik
0.15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy