蘆筍炒蝦仁

蘆筍炒蝦仁

4.8 16 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 蘆筍
    300 克
  • 新鮮百合 (opcjonalnie) 切片
    10 克
  • 蝦仁 開背去腸泥
    250 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.4 g
Kalorie 512 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...