Urządzenia i Akcesoria
木耳蓮藕排骨湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 人份
Składniki
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
水1200 克
-
薑 切片10 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮蓮藕 切片200 克
-
新鮮黑木耳 切片50 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.3 g
Kalorie
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan