Urządzenia i Akcesoria
韭菜豬肉水餃
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個
Składniki
-
韭菜 切段(約1公分)350 克
-
蔥 切段(約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3.1 g
Kalorie
248.1 kJ /
59.3 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
餃子館在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan