韭菜豬肉水餃

韭菜豬肉水餃

2.9 22 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個

Składniki

  • 韭菜 切段(約1公分)
    350 克
  • 切段(約1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3.1 g
Kalorie 248.1 kJ / 59.3 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...