辣蘿蔔煨牛腩

辣蘿蔔煨牛腩

4.5 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    30 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 八角
    2 顆
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 乾辣椒
    2 支
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    15 克
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 切片
    15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 牛腩 切塊(約3公分)
    750 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 醬油
    45 克
  • 高湯
    400 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    150 克
  • 白蘿蔔 切塊(約3公分)
    200 克
  • 牛番茄 切塊(約3公分)
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1116.2 mg
Białko 39.7 g
Kalorie 2631.7 kJ / 629.6 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 139.9 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...