苦茶油炒菠菜

苦茶油炒菠菜

4.7 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 苦茶油
    10 克
  • 切絲
    15 克
  • 菠菜 切段(約5公分)
    250 克
  • 新鮮香菇 去蒂頭,切片
    50 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 227.3 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 326.4 kJ / 78 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4198.5 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...