Urządzenia i Akcesoria
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 略為沖洗25 克
-
冬瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20 g
Kalorie
1015 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan