Urządzenia i Akcesoria
腐乳草蝦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
薑5 克
-
油1 大匙
-
蔥 切蔥花5 克
-
豆腐乳 (約5克),稍微壓扁,剝小塊1 塊
-
糖1 茶匙
-
米酒4 大匙
-
草蝦 剪鬚,去腸泥300 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
311 kJ /
74.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan