Urządzenia i Akcesoria
紅燒蔬菜湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
薑 切片10 克
-
乾月桂葉1 片
-
洋蔥 切塊120 克
-
牛番茄 切塊200 克
-
800 克 水蔬菜高湯800 克
-
冰糖粉 (opcjonalnie)10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊 (約3公分)120 克
-
高麗菜 切塊 (約3公分)100 克
-
西洋芹 取莖,去皮、切段(約2公分)50 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.7 g
Kalorie
483.1 kJ /
115.5 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
2.47 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan