Urządzenia i Akcesoria
紅酒燉牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
蘑菇 切塊100 克
-
牛肋條 切塊(約4-5公分)400 克
-
蒜頭 略拍扁5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
麵粉2 茶匙
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)150 克
-
紅酒150 克
-
水150 克
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
乾月桂葉1 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
416.4 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2779.4 kJ /
664.9 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
30.4 g