紅酒燉牛肉

紅酒燉牛肉

3.3 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 蘑菇 切塊
    100 克
  • 牛肋條 切塊(約4-5公分)
    400 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 麵粉
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅酒
    150 克
  • 150 克
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 乾月桂葉
    1 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 416.4 mg
Białko 40.7 g
Kalorie 2779.4 kJ / 664.9 kcal
Tłuszcz 40.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Węglowodany 30.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...