Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de ciruelas, frescas, en miatdes, sin semillas
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Puré de betabel
1 Std.
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Ciruelas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min