Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
lub 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Białko
- 4.39 g
- Węglowodany
- 29.18 g
- Tłuszcz
- 2.51 g
- Błonnik
- 1.61 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Pan alemán sin gluten
3h
Pastas de almendra sin gluten
1h
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Pan de caja sin gluten
2小时
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Pan de caja sin gluten
2小时
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Pizza sin gluten
1h
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1sa 40 dk