Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
lub 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Białko
- 4.39 g
- Węglowodany
- 29.18 g
- Tłuszcz
- 2.51 g
- Błonnik
- 1.61 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Scones sin gluten
30 min
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan exprés sin gluten
1h