Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 claras de huevo
- vinagre blanco, unas gotas
- 350 g de agua mineral, templada
- 1 cucharada de vinagre, y unas gotas más
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan alemán sin gluten
3h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Baguette sin gluten
1h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min