![Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a6d8e359560927fd80dd4bb78def923f/Derivates/feee243a073f549b1a865f3490c5c3abd93ffd0c.jpg)
Wersje kompatybilne
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 filetti di pesce bianco, senza pelle tipo cefalo (vedere varianti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 fette di limone
- 30 g di mandorle con la pellicina
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pangrattato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 851.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25 Min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele
15 Min
Bimby® è casa: Risotto
1h 15min
Bevanda energizzante zafferano e cardamomo
6h 5min
Insalata arcobaleno
25 Min
Menù: Brunch (Bimby Friend)
1 Std.
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40 Min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5h
Insalata arcobaleno (TM6)
25 Min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 Min