![Ponte dei sospiri Ponte dei sospiri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49843cfc-beb5-4d6f-b72a-f0417de47c74/Derivates/a2a5cad3-e426-43f0-bea2-0ccfcad0e940.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 77.6 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di salmone e patate
1h
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Costolette di agnello in crosta
2h 30 min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1 Std. 10 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Bombette di Alberobello
40min