Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 77.6 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di salmone e patate
1 Std.
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 godz. 20 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Cous cous con calamaretti
40 Min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 Std. 25 Min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30 min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min