Ponte dei sospiri

Ponte dei sospiri

4.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • di patate viola pelate e a fettine
    500 g
  • di patate a pasta gialla pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
    350 g
  • porro la parte bianca a rondelle
    1
  • di sale
    3 pizzichi
  • di baccalà (2 medaglioni)
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Terminare la preparazione
  • germogli misti colorati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 720 kcal / 3012 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 30.3 g
Węglowodany 77.6 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...