Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de poro, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Plátanos y camotes al Varoma
1 Std. 15 Min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1j
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Agua de sandía con chile piquín
5 min
Avena salada con aguacate y huevo
30 min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 Std.
Esquites de chayote
25 min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2j 5 menit
Ensalada de nopales
20 min