Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 30 g de romero fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 5 gramo
- Kalorie
- 13 kJ / 3 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Zanahorias ralladas (100-180 g)
5 Min
Cebolla picada (100-200 g)
5 Min
Cebolla picada (30-70 g)
5 Min
Calabacitas al vapor
25 Min
Cebollas picadas (400-500 g)
10 Min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (100-250 g)
5 Min
Chocolate amargo rallado grueso (70-200 g)
5 Min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Jamón picado
5 Min
Almendras o avellanas picadas gruesas (100 g)
5 Min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (50-70 g)
5 Min