Mini-Quiches mit Enten-Konfit

Mini-Quiches mit Enten-Konfit

2.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stück

Składniki

Enten-Konfit
  • frische Kräuter, gemischt (z. B. Rosmarin, Thymian, Salbei)
    6 Zweige
  • Öl
    1500 g
  • Entenkeulen, mit Haut und Knochen (ca. 600 g)
    2
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
Mini-Gemüse-Quiches
  • Weißwein
    100 g
  • Olivenöl
    100 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Blattspinat, frisch grob gehackt
    150 g
  • getrocknete Tomaten in Stücken
    45 g
  • Oregano, getrocknet
    ¾ TL
  • Muskat
    1 - 2 Prisen
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Eier
    4
  • Milch
    60 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 270 mg
Białko 13 g
Kalorie 1216 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...