Urządzenia i Akcesoria
Reibekuchen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken1000 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Speisestärke20 g
-
Haferflocken20 g
-
Ei1
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milchreis
1 godz.
Quark-Öl-Grundteig
5 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 godz. 10 min
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 godz.
Eierstich
25 min
Kartoffelpuffer
20 min
Bergische Waffeln
20 min
Kartoffelklöße
25 godz.