Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
lub ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
lub 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
lub 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25min
Porree-Pilz-Quiche
2 godz. 10 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1 Std.
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 Std.
Gemüse-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 Std.
Nudelauflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min